28 трав. 2014 р.

Slideshare

Дрібничка, але приємно: Slideshare повідомив про те, що мої презентації (їх 9 на Slideshare) переглянули 1000 разів.

SlideShare (http://www.slideshare.net/) – це соціальний сервіс, точніше соціальне сховище для документів (текстових, малюнків, презентацій, відео). "Соціальний" в даному випадку означає, що користувач після реєстрації створює власну інтернет-спільноту, з якою ділиться власними документами та надає можливість їх поширювати; сам може поширювати документи інших, може оцінювати документи (лайкати),  коментувати, у тому числі задавати питання автору.


SlideShare був заснований у жовтні 2006 року та придбаний LinkedIn в травні 2012.

SlideShare є одним з найбільш відвідуваних сайтів у світі. За даними 4го кварталу 2013 року, сайт мав в середньому 60 мільйонів унікальних відвідувачів на місяць.

Документи, які зберігаються на SlideShare можна переглядати як на сайті SlideShare, так і "вбудовувати" у сторінки власного сайту, зберігаючи функціонал, який надає SlideShare й заощаджуючи ресурси власного серверу. Цікавий факт: свої публічні документи на SlideShare зберігає Білий Дім (http://www.slideshare.net/whitehouse) та інші урядові організації США.

Сервіс безоплатний, але за гроші нададуть докладну аналітику використання Ваших документів, забезпечать можливість приватного збереження, збільшать допустимий розмір для завантаження одного файлу до 500 МБ та кількість завантажень відеофайлів на місяц, нададуть можливість зробити брендинг Вашого каналу SlideShare (розміщення логотипу, зміна кольору фону тощо).

SlideShare активно використовують різні компанії для популяризації своїх продуктів та послуг, створення позитивного іміджу. Оскільки SlideShare є авторитетним сайтом, документи, розміщені на ньому, попадають у топ Google-видачі. Можливість зв'язати канал SlideShare з акаунтами Facebook, Google+, LinkedIn спрощує просування Ваших повідомлень у цих соціальних мережах та допоможе знайти більше друзів.

На SlideShare друзів легко знайти за тегами їх інтересів або змістом документів.

Приєднуйтесь!










Немає коментарів:

Дописати коментар